Mentorordning og åbne træninger

Udvikling af danske svømmetrænere er noget af de vigtigste for DSTS.
En af de måder vi vil gøre dette er ved at facilitere en mentorordning. At have en god mentor at sparre med kan være det, som gør forskellen på, om man bliver en dygtig træner.

Man kan enten melde sig som mentor eller mentee. Når man melder sig, skal man beskrive hvad man gerne vil have ud af ordningen. Derefter bliver du sat sammen med en mentor eller mentee. I skal så sammen finde ud af, hvilke datoer I kan mødes.
Vi lægger op til 4 møder, hvorefter i selv bestemmer, om I vil fortsætte på egen hånd.

Indholdet på de 4 møder kunne se således ud:
– Håndtering og udvikling af trænerstab.
– Håndtering af bestyrelse.
– Talentudvikling med fokus på det mentale.
– Videre kompetenceudvikling for menteen – oplæg fra mentoren.

Vi vil i den kommende tid kontakte udvalgte trænere i forskellige områder og prøve at facilitere en større deltagelse i mentorordningen, det betyder at en træner i et område vil blive udpeget til at være mentor for andre trænere i samme område, vi vil dermed gerne understøtte at ovenstående 4 møder vil blive en del af en gruppedynamik hvor erfarne trænere, får mulighed for at dele ud af deres erfaring og hjælpe mentees til, at udvikle dem selv og deres klub.

Efter hvert møde, melder menteen tilbage til DSTS, med et lille skriv om hvad der kom ud af mødet.

Har man lyst til at høre mere om ordningen eller vil man gerne melde sig som enten mentor eller mentee, så skriv til Nikolaj.coach.vs@gmail.com

DSTS vil dække eventuelle omkostninger i forbindelse med mentorordningen

Åbne træninger

Over sæsonen vil vi kontakte nogle trænere og arrangere åbne træninger, til disse trænere vil DSTS medlemmer få mulighed for at komme og overvære træningen, vi håber samtidig at de trænere der afholder de åbne træninger vil være med til, at bruge lidt tid på at forklare hvad træningens formål er, hvordan det passer ind i træningsperioden og hvordan træningen forventes at kunne køres. Efter træningen vil de observerende trænere få mulighed for at stille spørgsmål og evaluere træningen i fællesskab. Der vil til disse træninger, så vidt muligt, være en DSTS repræsentant, som samtidig vil forsøge at afvikle en livestreaming så trænere længere væk kan være med på en kigger.

Hvis man ønsker at melde sig til en åben træning kontaktes Nikolaj Skovmose, eller den DSTS repræsentant som er til stede.