Du kan stadig indstille til Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner

Skrevet af  Onsdag, 07 december 2016
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Deadline er rykket til mandag den 13. december kl. 12.00

Dansk Svømme Award 2017 drejer sig om det hårde arbejde, som svømmere men også deres trænere lægger hver dag. Trænerne skal hyldes for deres intense indsats for at gøre vores atleter til nogle af verdens dygtigste. Årgangs- og Juniortrænerne skal fejres for deres store arbejde i klubberne landet over, hvor morgendagens svømmestjerne nyder godt af deres viden og engagement.

Indstil kandidater til Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner, som har fortjent en hæder for deres arbejde og resultater i 2016.

Hvordan skriver man en indstilling?

En indstilling behøver kun at være 15 linjer lang, og hvis du har et billede af din kandidat, må du meget gerne sende det med. Her er tre gode råd til at skrive en indstilling:

-        Kom med gode eksempler på, hvorfor din kandidat skal nomineres. Det kan være en oplevelse, et særligt karaktertræk mm.

-        Brug tillægsord til at beskrive, hvorfor din kandidat skal nomineres.

-        Skriv indstillingen så kort og præcis som muligt.

Hvem kan jeg indstille?

De nominerede til Årets Træner 2017 har udmærket sig ved Nationale og Internationale resultater i 2016. Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 har lavet flotte resultater på årgangs- eller juniorniveau. De nominerede i begge kategorier har skabt en bemærkelsesværdig udvikling hos sit hold og/eller sin atlet. Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 har bidraget til udviklingen af klub og/eller træningsmiljø og har gjort en særlig indsats til gavn for dansk svømning. Trænere i Danmark og trænere i udlandet, som træner danske atleter, kan indstilles til Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017.

Læs mere om vilkårene for indstilling til Årets Træner her.

Læs mere om vilkårene for indstilling til Årets Årgangs-/Juniortræner her.

Indstillingerne skal sendes til Dansk Svømmetræner Sammenslutning senest den 13. december 2016 på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Køb billet til Dansk Svømme Award 2017

Den 1. februar 2017 skal vi fejre hele SvømmeDanmark; både de store stjerne, vores frivillige ildsjæle og de dygtige trænere, der står bag atleterne. Du kan komme med til vores store fest, der helt sikker bliver en fantastisk oplevelse. Dansk Svømme Award 2017 finder sted i Cirkusbygningen i København. Du kan købe dine billetter på Ticketmaster.dk

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte projektmedarbejder Anna Katrine Sand på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 51826375.  Følg med på Facebook og på svoem.org, hvor I kan læse mere alle priserne til Dansk Svømme Award 2017.

Læst 806 gange Senest ændret Onsdag, 07 december 2016

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.