Indstillinger til årets trænere

Skrevet af  Torsdag, 10 november 2016
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er der åbnet for indstillinger til Årets Træner og Årets junior-/årgangstræner. 

Årets Træner 2017 skal hyldes for den intense indsats for at gøre vores atleter til nogle af verdens dygtigste. Årgangs- og Juniortrænerne skal fejres for deres store arbejde i klubberne landet over, hvor morgendagens svømmestjerne nyder godt af deres viden og engagement.

Indstil kandidater til Årets Træner 2017 og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017, som har fortjent en hæder for deres arbejde og resultater i 2016.

#

Hvem kan jeg indstille?

De nominerede til Årets Træner 2017 har udmærket sig ved Nationale og Internationale resultater i 2016. Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 har lavet flotte resultater på årgangs- eller juniorniveau. De nominerede i begge kategorier har skabt en bemærkelsesværdig udvikling hos sit hold og/eller sin/-e atlet/-er. Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 har bidraget til udviklingen af klub og/eller træningsmiljø og har gjort en særlig indsats til gavn for dansk svømning. Trænere i Danmark og trænere i udlandet, som træner danske svømmere, kan indstilles til Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017.

Læs mere om vilkårene for indstilling til Årets Træner 2017 her.

Læs mere om vilkårene for indstilling til Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 her.

Indstillingerne skal sendes til Dansk Svømmetræner Sammenslutning senest den 7. december 2016 på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.org

Læst 968 gange Senest ændret Søndag, 27 november 2016

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.