Den første workshop med StormConnect

Skrevet af  Torsdag, 07 maj 2015
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Downloads
/AdvHTML_Upload/docs/Første workshop med StormConnect.pdf

København d. 7. maj 2015

Så er vi i gang!

Onsdag d. 29/4 blev den første i en række af flere workshops for DSTS' bestyrelse afviklet, under facilitering af Sebastian Storm fra StormConnect.

Formålet med at engagere Sebastian er, at vi i bestyrelsen ønsker et bedre og mere synligt DSTS med flere medlemmer. For at opnå dette, vil vi styrke DSTS, vores samarbejde med essentielle partnere og skabe en forening, der kan rumme alle, som arbejder med svømning - hvad enten det er på fuldtid, deltid eller som fritidsinteresse. Et mere markant DSTS betyder samtidigt en styrkelse af dansk svømning, da vi vil arbejde for at samle alle trænere og undervisere i et fællesskab med fokus på dygtiggørelse og erfaringsudveksling.

Det første skridt på vejen dertil er, at vi i DSTS' bestyrelse finder ud af, hvem er vi er, og hvor vi gerne vil hen. Den første workshop havde til hensigt at starte en refleksion hos hvert enkelt bestyrelsesmedlem, og omhandlede primært individuelle mål med arbejdet i DSTS og rollefordelingen i teamet. Sebastian præsenterede et teoretisk fundament om individualitet, team-roller og intern kommunikation, og talte om hvordan gode vaner skabes og forstærkes i et team. Teorien og refleksionerne skal bruges som udgangspunkt i det videre arbejde med at definere, hvad DSTS er som organisation nu og i fremtiden.

Vi er meget tilfredse med udbyttet af den første workshop, som gav anledning til indsigtsfulde diskussioner, og ser med stor interesse frem mod de næste, som vil blive afholdt i løbet af juni. Disse vil være mere konkrete, både i indhold og udbytte. Sebastian udtaler : ”Jeg synes, at vi fik en rigtig god start på forløbet. Det er fedt at mærke, at medlemmerne engagerer sig i processen, og det lover rigtig godt for det fortsatte arbejde, hvor vi skal beskæftige os mere indgående med DSTS' betydning for og placering i svømmedanmark.”

Hvis du har spørgsmål til workshoppen, samarbejdet med StormConnect, eller til DSTS, kan du kontakte formand Morten Hyldelund på mobil 29628213 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Sebastian Storm kan træffes på mobil 28709261 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du skulle have mere indgående spørgsmål til forløbet eller StormConnect.

På vegne af Bestyrelsesteamet i DSTS
Morten Hyldelund

Læst 429 gange Senest ændret Mandag, 15 februar 2016

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.