PM: Næste fase for samarbejdet med StormConnect

Skrevet af  Mandag, 27 april 2015
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Downloads
/AdvHTML_Upload/docs/PM - StormConnect næste fase .pdf

Samarbejdet med StormConnect går ind i den næste fase

Som offentliggjort i pressemeddelelsen d. 10/2 har DSTS indgået en samarbejdsaftale med StormConnect. Efter flere møder mellem de to parter, og forberedelse af de kommende måneders arbejde, er samarbejdet om udviklingen af DSTS nu klar til at blive igangsat. Dette sker onsdag d. 29. april ved en workshop, som vil omhandle fastsættelsen af rammerne og formulering af fokusområder i den videre proces. Sebastian Storm udtaler herom:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet i DSTS. Jeg ser et stort uforløst potentiale i foreningen, som uden tvivl vil komme dansk svømning til gode. Der er mange stærke ressourcer, som jeg håber vi kan mobilisere og udnytte bedre til gavn for dansk svømning.”

Vi glæder os i DSTS til at komme i gang med processen, og vil følge op på mødet med en artikel om de ting, vi tager med os videre i arbejdet.

Ved spørgsmål om DSTS og til vores samarbejde med StormConnect kan der rettes henvendelse til formand Morten Hyldelund på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 29628213. Ved spørgsmål til processen eller StormConnect generelt kan der rettes henvendelse til Sebastian Storm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 28709261.


På vegne af Dansk Svømmetræner Sammenslutning
Morten Hyldelund

 

Læst 411 gange

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.