PM: DSTS indgår samarbejde med StormConnect

Skrevet af  10-02-2015 Tirsdag, 10 februar 2015
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

PRESSEMEDDELELSE:

København 10/2 2015

Nye tider - Nyt samarbejde - Nyt DSTS

Efter de seneste år med et stabilt medlemstal og udbud af aktiviteter, er det på tide, at der sker noget nyt i DSTS.


DSTS vil skabe en klar profil, der markerer, hvem vi er, hvad vi arbejder for i dansk svømning, og hvad vi kan tilbyde trænere, instruktører og samarbejdspartnere i svømmemiljøet. I denne udvikling skal vi først internt finde ud af retningen for det nye DSTS - og skabe en organisation der sikrer, at det også kommer til udtryk i vores handlinger fremover. I forlængelse heraf skal vores eksterne kommunikation styrkes, for derved at være mere tilgængelige og imødekommende over for vores interessenter.


Det er vores forhåbning og tro, at et skarpere defineret DSTS vil bidrage til udviklingen af dansk svømning.


Det er derfor med stor glæde, at jeg kan offentliggøre vores samarbejde med StormConnect v. Sebastian Storm. Sebastian er en fagligt dygtig og kompetent person, som jeg er helt overbevist om vil være den rigtige facilitator af den proces, der skal danne grobund for det nye DSTS. Sebastian er i gang med kandidatuddannelsen i Ledelse, Organisation og Kommunikation ved CBS, i forbindelse med hvilket han har arbejdet med visions- og værdiprocesser i Dagrofa-koncernen. Sebastian arbejder til dagligt med virksomhedskommunikation i biotekselskabet Genmab A/S, har f.eks. gæsteforelæst på Niels Brock samt været indbudt som strategidommer ved en entreprenørskabsmesse. Sebastian har mange års erfaring fra dansk svømning, både som svømmer og træner, hvilket er en stor styrke for samarbejdet, da han dermed kender til miljøet og nogle af de udfordringer, der kan være.


DSTS ser frem til de kommende måneder, hvor arbejdet med vil finde sted, og vil sørge for opdateringer på både Facebook, Twitter og LinkedIn samt vores hjemmeside.


Eventuelle spørgsmål om DSTS eller vores samarbejde med StormConnect kan rettes til undertegnede - og spørgsmål om StormConnect kan rettes til Sebastian Storm på telefon 28 70 92 61 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

På vegne af bestyrelsen i Dansk Svømmetræner Sammenslutning

Morten Hyldelund
Formand
Mobil: 29628213
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læst 483 gange

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.