DSTS inviterer til socialt arrangement tirsdag den 4. april med spisning på "Staalvand" i forbindelse med Danish Open 2017. Læs mere og foretag tilmelding her: http://dsts.clubcommander.com/events/EventDetails.aspx?ID=cc05e53b-aefb-4e2c-bd15-2fb2967c2ab5

Din mening om Dansk Svømme Award 2017 – Hjælp os med at blive klogere

Kære trænere

Vi har for anden gang afholdt vores store fælles svømmefest Dansk Svømme Award den 1. februar 2017. Vi vil gerne takke alle jer, som har indstillet, som stemte og dem som deltog på aftenen.

Dansk Svømmeunion og Dansk Svømmetræner Sammenslutning vil gerne blive klogere på, hvordan SvømmeDanmark opfatter Dansk Svømme Award, herunder muligheden for at hædre årets flotte præstationer, hylde frivillige, trænere og klubberne, samt muligheden for at købe billet til Dansk Svømme Award.

Alle kan svare på spørgeskemaet, uanset om du deltog ved Dansk Svømme Award, om indstillede eller stemte til priserne, eller blot er svømmeinteresseret. Det tager ca. 5 minutter at besvare spørgeskemaet.

Find undersøgelsen via dette link: https://survey.enalyzer.com/?pid=sah2q3ai

Hvis I har nogle spørgsmål til enten undersøgelsen eller Dansk Svømme Award, så skal I være velkomne til at kontakte projektmedarbejder Anna Katrine Sand på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På forhånd tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
Anna Katrine Sand
Projektmedarbejder
Dansk Svømmeunion

Så er der åbnet for afstemninger til årets trænere. Du afgiver din stemme her: http://dsts.org/index.php/afstemninger

Følgende trænere er nominerede:

Årets træner

Stefan Hansen, NTC/Gladsaxe

Stefan Hansen er hovedsageligt nomineret for sit arbejde med Pernille Blume, der erobrede den første Danske OL-guldmedalje i svømning i 68 år. Desuden har Stefan en væsentlig andel i OL-bronzen i holdkap samt EM-guld til Rikke Møller Pedersen og flot fremgang til flere NTC-svømmere.

Claus Buus, Farum

Claus formåede i 2016 at gøre Farums herrer til indehavere af alle danske seniorrekorder i herreholdkapperne på kortbane. Fire ud af de fem rekorder blev sat i 2016. Claus har formået at fastholde og videreudvikle seniorherrerne i en sæson, hvor Farum herrer desuden markerede sig med mange nationale seniortitler. Desuden blev det til individuel seniorrekord og VKM-kvalifikation til Magnus Jákupsson.

Eyleifur Jóhannesson, Aalborg

Eyleifur er nomineret for Mie Ø. Nielsens OL bronze i holdkap, en individuel 5. plads til Mie og en 6. plads til Viktor B. Bromer ved OL. Desuden bød sæsonen på individuelt EM-guld og –sølv til Mie og EM-sølv til Viktor. Endelig blev det også til VKM-bronze i holdkap til Mie. På den nationale scene manifesterede Eyleifur Aalborg som landets mest vindende klub ved de nationale seniormesterskaber.

 

Årets Årgangs-/juniortræner

Jon Langberg, A6

Jon er nomineret for at have videreudviklet Julie Kepp Jensen med medaljer til EJM samt kvalifikation til EM og OL. Jon havde yderligere en deltager ved EJM. 
Jon står bag en stærk talentudvikling i A6. Jon bidrager endvidere til dansk svømning ved at dele ud af sin interesse for at udvikle og analysere data.

Jan Løth Andersen, Horsens

Jan har æren for, at Horsens Svømmeklub siden Jans ansættelse i 2013 har været i rivende udvikling. Konkurrenceafdelingen er i dag på 120 svømmere fordelt på seks hold fra alderen 8 år til 30 år. Klubben er rykket op fire år i træk og gået fra 4. division til Svømmeligaen. Desuden har Horsens formået at hente medaljer og mesterskaber ved alle nationale mesterskaber.

Nikolaj Mick Skovmose, Holstebro

Nikolaj har på få år bragt Holstebro tilbage på svømmelandkortet. Specielt på juniorsiden for piger har Nikolaj præsteret flotte resultater med EJM-finaler til Merete Toft Jensen som det mest bemærkelsesværdige, men også mange juniormedaljer til de nationale mesterskaber. Generelt har Nikolaj i Holstebro i den grad løftet niveauet i Holstebro, så der tegner sig en lys fremtid.

Örn Arnason, Esbjerg

Örn har videreudviklet en gruppe talentfulde årgangsdrenge til nogle af Danmarks bedste juniorsvømmere. Det understreges af dansk juniorrekord i 400 medley til Mikkel Gadgaard og dansk juniorrekord i 4x100 fri. Ôrn har med drengene i Esbjerg vist imponerende juniorniveau i mange forskelligartede løb. 400 individuel medley har Esbjerg siddet tungt på i 2016. Det brede og høje juniorniveau har været tydeligt i Esbjergs dominans i holdkapperne.

Deadline er rykket til mandag den 13. december kl. 12.00

Dansk Svømme Award 2017 drejer sig om det hårde arbejde, som svømmere men også deres trænere lægger hver dag. Trænerne skal hyldes for deres intense indsats for at gøre vores atleter til nogle af verdens dygtigste. Årgangs- og Juniortrænerne skal fejres for deres store arbejde i klubberne landet over, hvor morgendagens svømmestjerne nyder godt af deres viden og engagement.

Indstil kandidater til Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner, som har fortjent en hæder for deres arbejde og resultater i 2016.

Hvordan skriver man en indstilling?

En indstilling behøver kun at være 15 linjer lang, og hvis du har et billede af din kandidat, må du meget gerne sende det med. Her er tre gode råd til at skrive en indstilling:

-        Kom med gode eksempler på, hvorfor din kandidat skal nomineres. Det kan være en oplevelse, et særligt karaktertræk mm.

-        Brug tillægsord til at beskrive, hvorfor din kandidat skal nomineres.

-        Skriv indstillingen så kort og præcis som muligt.

Hvem kan jeg indstille?

De nominerede til Årets Træner 2017 har udmærket sig ved Nationale og Internationale resultater i 2016. Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 har lavet flotte resultater på årgangs- eller juniorniveau. De nominerede i begge kategorier har skabt en bemærkelsesværdig udvikling hos sit hold og/eller sin atlet. Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 har bidraget til udviklingen af klub og/eller træningsmiljø og har gjort en særlig indsats til gavn for dansk svømning. Trænere i Danmark og trænere i udlandet, som træner danske atleter, kan indstilles til Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017.

Læs mere om vilkårene for indstilling til Årets Træner her.

Læs mere om vilkårene for indstilling til Årets Årgangs-/Juniortræner her.

Indstillingerne skal sendes til Dansk Svømmetræner Sammenslutning senest den 13. december 2016 på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Køb billet til Dansk Svømme Award 2017

Den 1. februar 2017 skal vi fejre hele SvømmeDanmark; både de store stjerne, vores frivillige ildsjæle og de dygtige trænere, der står bag atleterne. Du kan komme med til vores store fest, der helt sikker bliver en fantastisk oplevelse. Dansk Svømme Award 2017 finder sted i Cirkusbygningen i København. Du kan købe dine billetter på Ticketmaster.dk

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte projektmedarbejder Anna Katrine Sand på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 51826375.  Følg med på Facebook og på svoem.org, hvor I kan læse mere alle priserne til Dansk Svømme Award 2017.

Så er der åbnet for indstillinger til Årets Træner og Årets junior-/årgangstræner. 

Årets Træner 2017 skal hyldes for den intense indsats for at gøre vores atleter til nogle af verdens dygtigste. Årgangs- og Juniortrænerne skal fejres for deres store arbejde i klubberne landet over, hvor morgendagens svømmestjerne nyder godt af deres viden og engagement.

Indstil kandidater til Årets Træner 2017 og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017, som har fortjent en hæder for deres arbejde og resultater i 2016.

#

Hvem kan jeg indstille?

De nominerede til Årets Træner 2017 har udmærket sig ved Nationale og Internationale resultater i 2016. Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 har lavet flotte resultater på årgangs- eller juniorniveau. De nominerede i begge kategorier har skabt en bemærkelsesværdig udvikling hos sit hold og/eller sin/-e atlet/-er. Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 har bidraget til udviklingen af klub og/eller træningsmiljø og har gjort en særlig indsats til gavn for dansk svømning. Trænere i Danmark og trænere i udlandet, som træner danske svømmere, kan indstilles til Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017.

Læs mere om vilkårene for indstilling til Årets Træner 2017 her.

Læs mere om vilkårene for indstilling til Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 her.

Indstillingerne skal sendes til Dansk Svømmetræner Sammenslutning senest den 7. december 2016 på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.org

Stefan Hansen blev ved DSTS’ generalforsamling fredag den 2. september udnævnt som DSTS’ første æresmedlem.

Stefan får den flotte titel for at have ført Pernille Blume til Danmarks første guldmedalje i svømning i 68 år.

Stefan blev fredag aften hyldet med champagne, diplom og stående klapsalver af de ca. 100 tilstedeværende trænerkolleger.

DSTS ønsker Stefan et kæmpe stort tillykke med den velfortjente anerkendelse.

På bestyrelsens vegne

René Thomsen, formand

I DSTS er vi meget stolte af, at vi i samarbejde med Dansk Svømmeunion 1. februar 2017 gentager successen fra 2016, når vi inviterer til Dansk Svømme Award i Cirkusbygningen.

Dansk Svømmeunion gentager succesen fra sidste år og afholder for anden gang Dansk Svømme Award - det bliver onsdag den 1. februar 2017.

 

Der vil igen være mulighed for at købe to slags billetter:

Gallamiddag og showbillet: 615 kroner

Showbillet: 245 kroner

Du finder linket til billetsalget på Ticketmaster.dk

 

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i DSTS fredag d. 2. september 2016 kl. 20.00 på Vejen Sportshotel

Dagsorden er i henhold til vedtægterne:
1. Valg af dirigent
2. Formandens beretning om sammenslutningens virksomhed i det forløbne år
3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse
4. Eventuelle indkomne forslag
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer og revisorer i henhold til § 10 og 11.
Følgende er i år på valg:
Næstformand: Mick Steen Nielsen (villig til genvalg)
Kasserer: Mads Hjorth (villig til genvalg)

Stævneudvalg: Simon Ditlevsen (villig til genvalg)

Uddannelsesansvarlig: Casper Skov Lindgren (udtræder af bestyrelsen, bestyrelsespost vakant)
Valg af revisor
6. Eventuelt

Forslag fra medlemmerne skal være indsendt til bestyrelsen senest 7 dage før den ordinære generalforsamling.


Bestyrelsen

 

 

SvømmeDanmark hyldes ved gallashow

For første gang i dansk svømnings historie inviterer Dansk Svømmeunion til galla. Tirsdag, den 19. april afholder unionen i samarbejde med DSTS således Dansk Svømme Award i Cirkusbygningen i København.

Efter flere års praktisk arbejde med kommunikation samt universitetsstudier i strategisk kommunikation og nu ledelse, organisation og kommunikation, har jeg stiftet firmaet StormConnect med speciale i den strategiske kommunikation, der finder sted inden for organisationers fire mure, og hvordan dette fremmer interne processer - herunder ledelseskommunikation, udarbejdelse og kommunikation af missioner, visioner og værdier, kommunikationsflow og -processer mellem medarbejdere, forandringsprocesser, etc.


Kære DSTS-medlemmer

Tak for jeres tillid. Jeg er glad og stolt over at repræsentere danske svømmetrænere, og jeg vil gøre mit til, at vi sammen kan stå stærkere i anseelse og få indflydelse på udviklingen af dansk svømning. 1. maj 2016 kan DSTS fejre 40-års jubilæum, hvilket naturligvis skal markeres. Hvordan er vi endnu ikke nået til, men fejres skal det.

StormConnect

Efter flere års praktisk arbejde med kommunikation samt universitetsstudier i strategisk kommunikation og nu ledelse, organisation og kommunikation, har jeg stiftet firmaet StormConnect med speciale i den strategiske kommunikation, der finder sted inden for organisationers fire mure, og hvordan dette fremmer interne processer - herunder ledelseskommunikation, udarbejdelse og kommunikation af missioner, visioner og værdier, kommunikationsflow og -processer mellem medarbejdere, forandringsprocesser, etc.

Downloads
Kære medlemmer,

 

Så er det tid til den årlige generalforsamling i DSTS. Herunder er dagsordenen for generalforsamlingen.

 

Generalforsamlingen afholdes i forbindelse med Aqua Clinic. Hvis du ikke er tilmeldt Aqua Clinic, er du som medlem af DSTS stadig velkommen til at komme og deltage i generalforsamlingen.

Mvh Bestyrelsen


-------------------------------

Status efter anden workshop med StormConnect

Formandens beretning 2015

Et år i DSTS går mod slutningen og et nyt skal begynde. Det bliver et spændende år for foreningen da der kommer til at ske en række forandringer i sammensætningen af medlemmer i bestyrelsen. Blandt andet bliver dette min sidste beretning som formand for DSTS. Inden vi kommer dertil vil jeg først opsummere det forgangne år. Min forgænger på posten som formand sagde i hans sidste beretning, frit fra hukommelsen: ”det har været mit sidste år som formand og så sker der det som også er sket tidligere, at der ikke rigtig er sket noget.” Det er i hvert fald ikke tilfældet i år.

Downloads
/AdvHTML_Upload/docs/Første workshop med StormConnect.pdf

Downloads
/AdvHTML_Upload/docs/PM - StormConnect næste fase .pdf

Kære medlemmer,

Så er det tid til den årlige generalforsamling i DSTS. Herunder er dagsordenen for generalforsamlingen.

Generalforsamlingen afholdes i forbindelse med Aqua Clinic. Hvis du ikke er tilmeldt Aqua Clinic, er du som medlem af DSTS stadig velkommen til at komme og deltage i generalforsamlingen.

Mvh Bestyrelsen


-------------------------------

Downloads
/AdvHTML_Upload/docs/Aqua Clinic 2014 - første INFO.pdf

Side 1 ud af 3